Vorbesc cârcotașii că se pregătește o schim­bare de schim­bare printree politicie­nii noștri locali. Când credeam că unii vor fi înlocuiți în funcții de către adversarii politi­ci, iată că se poate în­tâmpla și să te schim­be chiar partidul tău. Pentru care ai muncit din răsputeri și pentru care ai cheltuit o gră­madă de bani. Nu știm dacă zvonul este ade­vă­rat, dar gurile rele așa spun, că un per­sonaj cu funcție de la noi va fi înlocuit cu un coleg de partid, care s-a săturat să fie băgă­tor de seamă printr-o instituție și acum vrea mai mult. Vom vedea dacă zvonerii au drep­tate și de data asta, dar cum îl știm noi pe omul nostru, lacom și avid de putere, sunt șanse mari să-i ia locul colegului de partid.

Spun zvonerii că se anunță un candidat surpriză pentru un mu­nicipiu din județul nostru. Omul este pre­gătit, antrenat și se speră să producă cea mai mare surpriză din politica locală. Șansele sunt 50-50, dar nu se știe niciodată de unde sare norocul. Așa că, respectivul ia lecții acum de la specialiști de specialiști, care îl învață cum să se com­porte și ce să facă pentru a câștiga sim­patia cetățenilor. Lu­cru­rile nu sunt simple deloc pentru el, efor­turile sunt de-a drep­tul supraomenești, dar omul vrea să reușeas­că și să ajungă primar. Și, astrele se pare că sunt de partea lui. Așa că, să nu ne mirăm dacă vom asista la ceva surprize prin mu­ni­cipiul cu pricina.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că s-a rupt lanțul de iu­bire dintre două per­so­naje de pe la noi.…

15 ore ago

Bulina albă

Călin Dud, primarul comunei Luncoiu de Jos Pentru că, în ciuda faptului că axele de…

15 ore ago

Bulina neagră

Petru B. Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de efectuare de operațiuni…

15 ore ago

Marcel Ciolacu și George Simion conduc la prezidențiale și în sondajul CURS. Pe ce locuri sunt Mircea Geoană și Nicolae Ciucă

Președintele PSD, Marcel Ciolacu (foto stânga), și președintele AUR, George Simion (foto dreapta), ocupă primele…

15 ore ago

Și-au „modernizat” apartamentele după ureche

Doi locatari ai unui bloc din Aninoasa se luptă de ani de zile în instanță,…

15 ore ago

Parchetul îl acuză de tentativă de omor, judecătorul de vătămare

Un scandal pornit pe stradă în Simeria era cât pe ce să se soldeze cu…

15 ore ago