Zi: 1 martie 2020

Comunitate

Zona Crişcior, de la minerit la turism

Proiectul „Dezvoltarea Agroturismului în Comuna Crişcior la nivel European“, în baza căruia se urmăreşte identificarea şi promovarea unor simboluri-cheie pentru încurajarea turismului autohton, continuă în 2020. La baza demersului se află profesorul universitar Avram Fiţiu de la USAMV Cluj-Napoca, iar primarul locului, Ovidiu Furdui (foto), este omul care şi-a pus mari speranţe în construirea unui viitor economic mai bun pentru comunitate.

Read More
Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ. Bugetarul de lux Adrian David, campanie electorală în timpul serviciului

Încruntat, dar îmbrăcat pe măsura salariului de bugetar pe care-l încasează de la Primăria Deva (unde ar trebui să-şi facă datoria de administrator public), Adrian David uită uneori de ce s-a dus la serviciu. Aşa a fost şi joi când, însoţit de consilierul judeţean Florian Toma, s-a trezit în sediul PNL, susţinând o conferinţă de presă, în timpul programului de lucru.

Read More
Sport

Fotbal, Liga a IV-a: Joc fără pic de spectacol la Brad

La sfârşitul săptămânii a fost reluat campionatul Ligii a patra din judeţul Hunedoara, cu partida restantă din etapa cu numărul 18 (programată în 14 decembrie) în care s-au întâlnit două formaţii cu pretenţii la un loc pe podiumul de premiere. Aurul Brad a primit pe teren propriu replica echipei CSM Jiul Petroşani, ultima fiind şi formaţia care are cel mai mare potenţial pentru a obţine promovarea la finalul de sezon.

Read More