Comunitate

Insemex Petroşani: activitate cu măsuri de prevenţie

Magdalena Şerban

După ce în perioada stării de urgenţă activitatea specialiştilor de la Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă – Insemex Petroşani a suferit schimbări în ce priveşte modalitatea de desfăşurare, bazându-se în cea mai mare parte pe un sistem de telemuncă/comunicare online, odată cu trecerea la starea de alertă, lucrurile au revenit la normal, însă cu respectarea condiţiilor impuse de autorităţi.
Pentru a preveni răspândirea COVID-19, aici s-a instituit un set de reguli şi măsuri de protecţie aplicabile atât în rândul angajaţilor cât şi al vizitatorilor. „La intrarea în instituţie se măsoară temperatura care nu trebuie să depăşească 37,3 grade Celsius. Bineînţeles, masca de protecţie este obligatorie pentru toată lumea. De asemenea, un aspect foarte important este că accesul personalului nostru în cadrul incintei se face eşalonat, respectând un orar diferit. Toate aceste măsuri sanitare nu doar că sunt legiferate şi trebuie respectate întocmai, ci au fost gândite pentru o bună funcţionare. Atunci când ne-am confruntat cu starea de urgenţă, pentru a evita cât mai mult prezenţa colegilor la sediu, am recurs la programare/reprogramare a concediilor de odihnă. Am încercat să ne organizăm eficient, găsind soluţii temporare, care să ne ajute să trecem cu bine peste episodul pandemic. Asta a dus la zero cazuri de infectare cu coronavirus în rândul echipei. Le mulţumesc pentru seriozitate şi faptul că au înţeles că doar făcând front comun vom merge mai departe, sănătoşi“, a afirmat dr. ing. George Artur Găman (foto), directorul general al Insemex Petroşani.
Mai trebuie spus că deplasările şi delegaţiile în scopuri profesionale au fost reluate de curând, dar e musai să fie respectate regulile sanitare stabilite.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura