Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un edil de pe la noi nu are timp să rezolve problemele comu­ni­tă­ții, că își face palate. Așa zic cârcotașii, așa zicem și noi. Dacă pri­marul e ocupat cu construcțiile sale și ale copiilor lui, vicele are alte probleme. Nu, nu se ocupă nici el de oa­menii din comunitate, el are treabă cu ma­ga­zinul său, să aducă marfă, să vândă mult și să facă bani. Restul, nu contează. Așa spun zvonerii de acolo, care se pare că știu situația mult mai bine decât alții. Conducerea pri­mă­riei are, așadar, alte aspirații. Însă, susțin gurile rele, nici con­si­lierii nu sunt mai cum­secade. Și ei au toată ziua de rezolvat pro­blemele lor personale.

 

Se întâmplă la noi și șușotesc cârcotașii că un șef mare din sis­temul finanțist sună contribuabilii seara, în special femeile afa­ce­riste, să le propună în­tâlniri la o cafea, ceva de genul acesta. Cică omul nostru, cu să­geată la activ, nu se sfiește și nici nu are habar că-l mai înre­gis­trează câte o cucoană care e pe treaba ei și nu-i permite unuia, chiar șef să fie, să-i facă asemenea pro­pu­neri deloc la locul lor. Gurile rele au aflat că omul a sunat recent o duduie, de mai multe ori într-o zi, doar, doar acceptă ea să se pre­zinte la control. Zvo­nerii spun că femeia
i-a dat cu flit șefului finanțist, care de acum va fi trecut la rezerve, că s-a aflat și la mai marii săi cum decurg pro­cedurile la el.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura