Sport

GIMNASTICĂ. Când vrei ceva cu adevărat, reușești

Prezentă la cea de-a treia ediție a com­petiției internaționale de gim­nas­tică RomGymTrophy, componenta echi­pei de la LPS Cetate Deva, spor­tiva Lilia-Adriana Cosman (foto) a fost cea care a oferit o surpriză frumoasă la aceste întreceri. Gimnasta de la Deva s-a clasat pe un excelent loc III la in­dividual-senioare. La finalul com­pe­tiției, am schimbat câteva impresii cu Lilia.

Reporter: Lilia, cum a fost concursul de la București?
Lilia-Adriana Cosman: Pentru mine a fost unul bun, am avut rezultate bune la aparate și mă bucur că am urcat pe podiumul de premiere la senioare. Am ajutat echipa noastră și mă bucur că am luat o medalie și cu LPS Cetate Deva.

Reporter: Care au fost aparatele tale cele mai bune?
Lilia-Adriana Cosman: Am avut note bune la toate aparatele, mai bune decât la alte concursuri și eu nu am avut ratări. A fost bine …

Reporter: Am văzut rezultatele tale și de la verificarea din Finlanda, aici la București a fost un concurs bun, ce urmează?
Lilia-Adriana Cosman: Am avut exer­ciții bune și în Finlanda unde am fost prima din echipă, la individual, cu note la toate aparatele. Mai avem o verificare în Germania, după care ne pregătim pen­tru Campionatele Mondiale din Belgia.

Reporter: Prinzi echipa României pentru Mondiale?
Lilia-Adriana Cosman: E greu să spun acum, deoarece avem criterii de se­lec­ție, dar eu cred că pot să fiu în echipă dacă o să fie un concurs bun pentru mine și în Germania. O să vedem..

Reporter: Care e gândul tău cel mai important pentru tine și pentru fetele din lotul național?
Lilia-Adriana Cosman: Sper să ne cal­ificăm, toate fetele dorim să ne cali­ficăm la Jocurile Olimpice de la Paris din anul viitor.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura