Sport

FOTBAL-Cupa României. Antrenorul Florin Maxim: Până la urmă, ce ne împiedică să visăm că putem ajunge mai sus?

Fotbaliștii de la Corvinul Hunedoara și-au aflat adversarii din grupele Cupei României, fiind repartizaţi în Grupa A, alături de Sepi Sfântu Gheorghe, Petrolul Ploieşti, Chindia Târgovişte, FC Hermannstadt şi Pro­­gresul Pecica. Însă, vor întâlni doar trei dintre aceste echipe.

Pas cu pas
În prima etapă, la Hunedoara va veni Chindia Târgovişte, în vreme ce în al doilea meci echipa hunedoreană va juca cu Sepsi SF. Gheorghe, de­ţi­nă­toarea trofeului şi una dintre cele două re­pre­zen­tante ale României în play-off-ul Conference League. În cel de-al treilea joc, Corvinul va evolua în deplasare la divizionara C, Progresul Pecica.
Antrenorul Florin Maxim (foto) a declarat după tragerea la sorţi: „E o grupă ca de… Cupă, cu meciuri impre­vizibile. Cum şi noi am făcut acel meci de poveste cu FCSB, aşa se poate întâmpla orice în această competiţie. Nu mai departe de săptămâna trecută, SCM Zalău a depăşit Poli Iaşi la scor de ne­pre­zentare, deci se poate întâmpla orice! Sunt convins că multă lume şi-ar fi dorit să vadă echipele de top din Superligă la Hunedoara, dar până la urmă, suntem într-o competiţie, trebuie să ne vedem interesul şi, de ce nu, să forţăm o calificare în sfer­turi! La prima vedere, pare o grupă din care am putea să ne clasăm în primele două, dar eu ştiu că nici la Pecica, de pildă, nu va fi uşor. Trebuie să iei şi aici, meci cu meci, şi să dai tot ce ai mai bun. Până la urmă, ce ne împiedicăm să visăm că nu putem ajunge mai sus?!”.
Meciurile rezul­tate în Faza gru­pelor vor avea loc în jurul a trei pe­rioade: 27 sep­tem­brie 2023 (e­ta­pa 1), 1 noiem­brie 2023 (etapa 2) și
6 decembrie 2023 (etapa 3).

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura