Actualitate

„Zilele Porților Deschise” la firma ARDITA

Au fost „Zilele Porților Deschise” la cel mai mare parc de tractoare și utilaje agricole din județul Hunedoara. Firma ARDITA și-a deschis porțile pentru toți cei interesați de agricultură și nu numai. Unde-i găsiți pe cei de la ARDITA? În Sântuhalm la numărul 67.
„De cinci ani suntem prezenți pe piața utilajelor agricole din România. Avem tractoare de la 20 de cai putere la 100 de cai putere, utilaje agricole, piese de schimb, asigurăm mentenanța pro­du­se­lor noastre. Suntem alături de fermieri, nu numai prin vânzarea utilajelor ne­ce­sare pentru munca lor, dar asigurăm service-ul produselor. Mașinile agricole pe care le comercializăm sunt produse în India, Polonia, China, Coreea. Se vând și în rate, răspunsul la o cerere de îm­pru­mut pentru achiziționarea utilajelor se dă în 20 de minute”, a declarat Ionuț Vlad Josan, administratorul firmei ARDITA.
„Voi fi întotdeauna alături de tinerii fer­mieri hunedoreni, care activează în an­treprenoriat, fiindcă prin intermediul lor, potențialul agricol al județul nostru va fi mai dezvoltat. Îi felicit pe oamenii din spa­tele echipei Tractoare şi utilaje agri­cole – Ardita Deva pentru hărnicia lor”, a spus prefectul județului, Călin Marian, prezent la eveniment. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura