Actualitate

Bărbatul care a smuls un copil din braţele mamei sale, internat la Spitalul din Zam

Bărbatul de 29 de ani care a smuls un copil de doi ani şi jumătate din braţele mamei sale, în timp ce se aflau într-o piaţă din Deva, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din comuna Zam, poliţiştii extinzând ur­mărirea pe­nală în acest dosar şi pentru infrac­ţiunea de lipsire de li­ber­tate, a infor­mat, miercuri, Inspec­to­ratul de Po­li­ţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Dosar pentru violențe
Potrivit poliţiştilor, în urma pro­ba­toriului s-a constatat că la momentul în care copilul a fost luat din braţele ma­mei sale, agresorul s-a îndepărtat de femeie câţiva metri, până când per­soanele aflate în Piaţa Arras, unde a avut loc incidentul, l-au imobilizat. Ulterior, la faţa locului a sosit un echi­paj de poliţie care l-a reţinut pe autorul faptei.
Bărbatul este cercetat de poliţiştii din Deva după ce, marţi, a smuls un copil de 2 ani şi jumătate din braţele mamei sale, agresorul, despre care se bănuieşte că ar fi fost sub influenţa alcoolului sau a drogurilor, declarând ulterior că i s-a părut că minorul ar fi fost al lui. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi lipsire de libertate. Cercetările con­tinuă în vederea stabilirii tuturor cir­cum­stanţelor comiterii faptei şi luării măsurilor legale care se impun. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura