Sport

Corvinul începe să atragă și finanțare privată: are un nou sponsor. Suma pe care o primește clubul și compania care finanțează o echipă din prima ligă de la care așteaptă un răspuns pentru asociere

Promovarea în Liga 2 și startul bun de sezon, Corvinul fiind pe locul 2 în clasament după primele șase etape, cu 14 puncte acumulate, cu două mai puțin decât liderul CSC Șelimbăr, face atractivă echipa hunedoreană și din punct de vedere al imaginii transmise la nivel național, scrie perosport.ro.

Servicii de inginerie
La ultimul joc oficial disputat, trupa antrenată de Florin Maxim a apărut cu un nou sponsor pe echipament, chiar în zona piep­tului, acolo un­de se afișează, în mod nor­mal, prin­ci­pa­lul sponsor al clu­bului. Corvinul a făcut anun­țul privind noul par­te­ner luni, la două zile du­pă partida cu
CSM Reșița, iar acesta devine al
pa­trulea spon­sor afișat pe echi­pa­mentul de joc îm­bră­cat de Alexandru Neacșa și compania. Pe echipamentul îm­brăcat sâmbătă, 16 septembrie, la meciul de acasă cu CSM Reșița, câștigat cu scorul de 2-0, pe pieptul ju­că­torilor antrenați de Florin Maxim a apărut un nou spon­sor. Este vorba despre Prodesign Engineering & Construction, o com­pa­nie care are se­diul în Sectorul 5 din București și care are sucursale și în Timișoara și Cluj-Napoca, inclusiv în Moldova, la Chișinău și Bălți. Oferă servicii de in­ginerie și cel mai recent pro­iect la care lu­crează este cel de ex­tin­de­re a aero­portului Tran­sil­vania din Târgu Mureș.

Sunt așteptați alți sponsori
„Meciul disputat în com­pania celor de la CSM Reșița a fost pri­mul în care noul nostru par­tener, PRODESIGN ENGINEERING & CONS­TRUC­­TION, a apă­rut pe tri­coul de joc. Le mul­țumim pen­tru im­plicare și îi asi­gu­răm că, #împreună, vom rămâne în top!
De altfel, le mulțumim tu­turor partenerilor noștri pen­tru sprijin și ne arătăm, în con­tinuare, deschiderea pentru astfel de parteneriate, fie că e vorba de echipa de seniori, ori grupele Centrului de Copii și Juniori.
Un oraș, o comunitate, o echipă: Corvinul!”, a transmis Corvinul despre noul partener al său. ”Suntem onorați să susținem Corvinul Hunedoara. Avem convingerea că eforturile susținute ale sportivilor, implicarea autorităților locale și a comunității, inclusiv a noastră, își vor arăta roadele aducând victorii bineme­ri­tate”, a transmis și noul sponsor al Corvinului, printr-un mesaj lăsat la pos­tarea clubului, acolo unde a comentat și primarul Dan Bobouțanu: ”Vă mul­țu­mesc în numele comunității locale din care faceți parte și dumneavoastră! Felicitări pentru implicare și poate vor dori și alți hunedoreni de succes să sus­țină financiar acest club al comunității locale. Hai, Corvinul!” Principalii acționari ai acestei companii sunt originari din Hunedoara, din acest motiv și asocierea cu Corvinul.

Prima firmă
Din informațiile Liga2.ro, noul sponsor al Corvinului oferă clubului în jur de 300.000 de lei pe an. Această com­panie este prima care răspunde pozitiv solicitărilor lansate de club către firmele importante din oraș sau din județ. De exemplu, din sursele noastre, Corvinul a abordat inclusiv compania ArcelorMittal, care deține o parte din combinat side­rurgic din Hunedoara, însă aceasta nu a oferit un răspuns nici până în ziua de as­tăzi. ArcelorMittal este implicat deja în fot­balul românesc la SC Oțelul Galați, prin Liberty Galați, unde apare ca spon­sor principal pe echipamentul trupei nou-promovate în vară în SuperLigă.
Ceilalți sponsori care apar pe echi­pamentul Corvinului încă din startul noului sezon sunt: Maxximus 1607, partener vestimentar, situat pe ambii umeri, Primăria Hunedoara, poziționat pe spate, deasupra numărului de joc, și Consiliul Județean Hunedoara, aflat tot pe spate, sub număr. Primii doi au apărut și pe echipament în sezonul trecut, când echipa activa în Liga 3, iar CJ Hunedoara a fost inscripționat din această vară.
Primăria Hunedoara, principalul spon­sor al clubului Corvinul, unul de drept public, oferă un buget întregului club pe anul 2023 de 1,4 milioane de euro.

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura