ActualitateFlash

Bătaie cu răngi și topoare sub ochii procurorilor, la Petroșani

Scenele violente au avut loc ieri, în miezul zilei, în fața sediului în care-și des­fășoară activitatea procurorii Parche­tu­lui de pe lângă Judecătoria Petroșani.

Au ajuns la fața locului în 11 minute
Mai mulți tineri s-au încăierat și s-au lovit cu țevi de metal, iar unul dintre com­batanți a scos dintr-o mașină un topor cu care a încercat să-și lovească un rival. Informațiile noastre arată că ar fi vorba de două grupări din municipiul Vulcan.
„Poliția municipiului Petroșani a fost sesizată prin serviciul de urgență 112 cu privire la faptul că, în perimetrul exterior al Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, are loc un conflict spontan între mai multe persoane, care s-au lovit reciproc, în altercație fiind avariat și un autoturism. În cel mai scurt timp, la fața locului au intervenit mai multe echipaje de polițiști care au aplanat conflictul și au luat măsura conducerii la sediul unității a unei părți a celor implicați în acest conflict, în vederea audierii și a luării măsurilor legale. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare pe­nală sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, dis­trugere și loviri sau alte violențe, cercetările continuând în vederea iden­ti­ficării tuturor persoanelor implicate și a luării măsurilor care se impun”, a in­for­mat IPJ Hunedoara. Deși reprezentanții IPJ Hunedoara vorbesc de o intervenție ”în cel mai scurt timp”, de la momentul solicitării și până la apariția echipajelor la fața locului au trecut circa 10 minute. De precizat ar fi că sediul Poliției Petroșani se află în apropiere de Parchet, la circa 5 minute de mers pe jos. (M.Gânju).

sursa foto: observatorul naţional.TV

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura