Actualitate

În arest la domiciliu, cu dispozitiv electronic de supraveghere

Polițiștii din Petroșani și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani au cerut instanței emi­te­rea unui mandat de arestare pe nu­mele unuia dintre bărbații care s-au încăierat, marți, în centrul munici­piului.

A vrut control judiciar
Procurorul de caz a cerut Jude­că­toriei Petroșani luarea măsurii arestării preventive pe o durată de 30 de zile împotriva celui mai violent dintre com­batanți, un tânăr din municipiul Vulcan. Instanța de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Petroșani a res­pins solicitarea procurorului și a dispus plasarea în arest la domiciliu a indi­vi­dului. Francisc M. este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Potrivit dispoziției instanței, pe durata arestului la domiciliu, băr­batul va purta permanent un sistem electronic de supraveghere. De cea­laltă parte, tânărul le-a cerut magis­tra­ților să fie cercetat sub control judiciar, însă solicitarea sa a fost respinsă.
Reamintim că mai mulți tineri s-au încăierat și s-au lovit cu țevi de metal, iar unul dintre ei a scos dintr-o mașină un topor cu care a încercat să-și lo­vească un rival. (M.Gânju)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura