Sport

Fotbal Liga a III-a. A jucat prost, a coborât în clasament

Jiul Petroșani a pierdut din nou, dar de această dată în fața formației CSC Ghiroda și Giarmata Vii cu scorul de 1-4, după ce la pauză a fost condusă cu 0-3. În acest joc, golurile au fost înscrise de Dănăilă (minutul 71) pentru gazde, Buia (minutele 18, 45+2, 58) și Trandu (minutul 27).

Cu 12 puncte acumulate
Echipa din Valea Jiului l-a avut pe banca tehnică în calitate de antrenor pe Damian Militaru și a jucat în formula: M. Popescu – Iftimie, Torkos, R. Stancu, Lovas (min.77 Fage) – R. Sandu, Pencea (min.25 Ciubotariu) – Ferhaoui, Gaspar (min.73 Marincat), Dănăilă – Iorgulescu (min.46 June). Cu acest rezultat neașteptat, forma­ția din Petroșani rămâne cu cele 12 puncte acumulate din opt jocuri dis­pu­tate și coboară în clasament pe lo­cul 6, în următoarele două etapa a­vând programate jocuri în deplasare, de unde echipa trebuie să aducă punc­te.

Prea repede pentru schimbări
Nici formația din Deva nu a strălucit în ultimul joc, disputat la Lupac deși a controlat disputa. „A fost un meci pe care l-am controlat în marea ma­jo­ri­tate a­ timpului. Am avut o posesie mare, dar am fost deficitari la faza de fi­na­lizare. Eu sunt venit de o săp­tă­mână și jumătate la echipă și este un timp destul de scurt pentru a face mari schimbări în joc. Încă nu s-a în­cheiat perioada de evaluare a ju­că­torilor, dar jocul practicat este unul bun. Sper ca în următoarea perioadă să progresăm și mai mult. Echipa a început un proces de pregătire după alte standarde. Cu răbdare, muncă și profesionalism, aces­te noi standarde vor duce, cu si­gu­ranță, la practicarea unui fotbal spec­ta­culos, dar și efi­ci­ent, care să genereze atât obținerea de performanțe spor­tive, dar și adu­ce­rea publicului, din nou, la stadion”, a declarat Marius Sîrbu, noul antrenor al devenilor.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura