FlashPolitica si administratie

Coaliția anti-Simeria lovește din nou! Consiliul Local Simeria, acest Hamas al nostru, vrea să distrugă orașul

Primarul Simeriei, Iulius Bedea (foto) i-a convocat recent pe consilierii locali pentru a aproba alocarea de la bugetul local a unei sume de 145.950 lei ne­cesare întocmirii proiectului european pentru anveloparea și eficiența ener­ge­tică a blocurilor. Este vorba de un pro­iect în valoare de 1.500.000 de euro.

Lucrare proastă lăsată de fostul primar
O nimica toată, susțin aleșii locali care se comportă cu simerienii ca și membrii Hamas cu evreii. Consilierii de aici, coordonați de Emil Rîșteiu, nu au votat acest proiect, ba că de ce să dăm banii acum, că la anul vin alegerile, ba că Simeria nu are nevoie de o asemenea investiție, evident orice motiv ca să le acopere lor ticăloșenia și disprețul față de cetățenii pentru care ar trebui să muncească. Treziti-vă din ura voastră, pu­neți mâna și respectați oamenii, res­pec­tați munca lor și faceți-vă datoria!.
Din păcate și de această dată, coaliția Anti-Simeria a respins un proiect deo­se­bit de important pentru locuitorii ora­șu­lui, mai ales în contextul scumpirii exor­bi­tante a energiei.
„Aveam oportunitatea să punem la punct mai multe blocuri (refacere aco­pe­riș, anvelopare, instalații, fotovoltaice etc.). În comparație cu proiectul de an­ve­lo­pare a celor 7 blocuri din Simeria (un pro­iect cu multe probleme lăsat de ve­chea administrație locală), cu o valoare de 4 milioane lei, unde s-au cheltuit 2 mi­li­oane de la bugetul local, adică din banii cetățenilor, acum aveam oportunitatea de a câștiga un proiect în valoare de pes­te 7 milioane lei, iar de la bugetul local tre­buia să acoperim doar suma de 370.000 de lei”, spune edilul șef al orașului.

Reproșuri că depune prea multe proiecte
„Sunt conștient de faptul că opoziția din consiliul local va fi tot mai mare, pe mă­sură ce se apropie alegerile locale. Cu toate acestea, voi rămâne consecvent în a face tot ceea ce trebuie pentru a con­tribui, împreună cu dumneavoastră, la schimbarea în bine a Orașului Simeria și satelor aparținătoare. Tocmai de aceea, acest proiect respins de consilieri îl voi su­pune din nou votului acestora într-o viitoare ședință de consiliu local. Simeria nu trebuie să piardă această oportu­ni­tate!
Din păcate, acești consilieri locali con­ti­nuă să-și bată joc cu nonșalanță de oraș, încercând prin toate mijloacele să blo­che­ze tot ceea ce înseamnă proiecte de in­vestiții. Au ajuns să-mi reproșeze că de­pun prea multe proiecte spre finan­ța­re, fără să înțeleagă nici în al 12-lea ceas că dar așa putem obține bani pentru a face investiții în Simeria.
Îmi tot spun în ședințele de consiliul local să nu ne grăbim, să nu depunem proiecte ca și cum nu mai este nimic de făcut în Simeria. Am spus-o și mă repet, sin­gura șansă ca Simeria să se poată dez­volta este atragerea de fonduri euro­pene și guvernamentale. Fără acești bani nu putem face nimic important în Simeria. Bugetul local nu ne permite in­vestiții de anvergură”, a declarat Iulius Bedea, pri­marului orașului Simeria. (S.P.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura