Sport

Fotbal Liga a IV-a. Meci cu scântei la Orăștie

Etapa cu numărul 10 din campionatul ligii a patra a programat câ­teva partide interesante, iar re­zultatele înregistrate con­firmă faptul că a­ceastă edi­ție de cam­pio­nat este una spec­ta­cu­loasă. Drept do­vadă, victoria minerilor din Lupeni în deplasarea de la Uricani sau egalul scos în extremis de către Victoria Călan în deplasarea de la CSM Vulcan sau tot un egal în­re­gistrat la Deva, unde echipa se­cundă de la CSM Deva a remizat cu CSC Sântămăria Orlea.

Violent
Cel mai interesant a fost jocul de la Orăștie unde gazdele au condus la finalul primei reprize cu scorul de 2 la 0, dar la final partida s-a terminat la ega­li­tate, jucătorii din Brad reușind să se mo­bilizeze și să înscrie două goluri în partea secundă a acestei întâlniri. De remarcat că echipa gazdă a rămas în inferioritate numerică încă din minutul 18, după ce jucătorul Victor Sav a fost trimis la ves­tiare, deoarece a avut un comportament violent lovind cu piciorul un adversar, fără ca acesta să aibă mingea. Revenind la joc, gazdele au deschis relativ repede scorul, în minutul 2, prin Raul Noja și tot el va majora avantajul echipei din Orăștie în minutul 13 pentru 2 la 0. Replica celor din Brad a fost fără rezultat pe tabela de scor, astfel că la pauză gazdele au intrat la vestiare cu un avantaj liniștitor.

Goluri spectaculoase
Însă, la revenirea în teren alta a fost fața jocului controlat de către jucătorii din Brad, care au reușit două goluri spectaculoase. Primul a fost înscris de Ionuț Filipaș, imediat după reluarea partidei, iar egalitatea a fost adusă prin golul înscris de Andrei Șoit în minutul 67.
La Dacia Orăștie au evoluat: Vălean- Lazăr, Sav Victor, Văcar, Vințan, Talpaș, Sav Dragoș (min. 46 Mureșan), Stănculea (min. 90 Vochița), Cătăniciu, Dărăban și Noja (min. 73 Vărzaru) antrenor Florin Barbu.
CSM Brad: Iancău – Dumitraș (min. 46 Cătană), Șoit, Demian (min.81 Furdui), Miclean, Pașca, Leaha, Bostan, Chelariu (46 Lehel), Tecsi și Ionut Filipas antrenor Mihai Leaha.
Cu acest rezultat echi­pa din Brad se menține pe locul secund în clasament, cu 25 de puncte, la două puncte în urma liderului, Viitorul Minerul Lupeni, care are 27 de puncte, iar pe lo­cul trei este CSM Deva cu 21 de puncte.

Iată toate rezultatele înregistrate în această etapă:

  • CS Inter Petrila – CSO Retezatul Haţeg 1- 0 (1 -0)
  • CSM Dacia Orăştie – CSM Aurul Brad 2 – 2 (2 -0)
  • ACS Minerul Uricani – Viitorul Minerul Lupeni 0 – 5 ( 0 -2)
  • CSM Vulcan – AS Victoria Călan 0 – 0
  • Gloria Geoagiu – ACS Şoimul Băiţa 5 – 0 (2 – 0)
  • CSM Deva – CSC Sântămăria Orlea 1 – 1 ( 0 -0)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura