Actualitate

Italianul prins că făcea contrabandă, condamnat de două ori

Cetățeanul italian a fost acuzat de con­trabandă și conducere fără per­mis, dar nu va ajunge în penitenciar dacă nu comite o altă infracțiune în următorii doi ani.
Polițiștii din municipiul Hunedoara
l-au prins în flagrant pe italian, în urma unui pont, în timp ce încerca să trans­porte sute de cartușe de țigări cu un autoturism. La control s-a constatat că avea peste 500 de cartușe de țigări fără timbru fiscal. Pe lângă infracțiunea de contrabandă, italianul a mai comis și infracțiunea de conducere fără permis, după ce fusese sancționat de polițiștii rutieri și i-a fost suspendat permisul pen­tru trei luni, dar l-a cerut înapoi de­clarând la notar că părăsește România. Judecătoria Hunedoara l-a condamnat la 6 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și 1 an și
6 luni închisoare, pentru săvârșirea in­frac­țiunii de deținere în afara antre­pozi­tului fiscal a produselor accizabile su­puse marcării fără a fi marcate sau mar­cate necorespunzător ori cu marcaje false. Instanța l-a obligat și la plata pre­judiciului produs statului. (M.Gânju)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura