Sport

FOTBAL Liga a IV-a. Derby-ul de la Orăștie a fost câștigat de oaspeții din Lupeni

Derby-ul etapei s-a desfășurat la Orăștie, acolo unde gazdele au primit replica liderului la zi în clasamentul ligii județene, Viitorul Minerul Lupeni. A fost un joc bun, cu o echipa hotărâtă se tranșeze victoria încă din prima parte a acestei întâlniri. Minerii din Lupeni au deschis scorul prin Daniel Horongozo și au păstrat acest avantaj minim până la pauză. În repriza secundă, jucătorii pregătiți de Dan Voicu au reușit să domine copios și au mai înscris de două ori prin Iepure și Popescu.
Viitorul Minerul Lupeni a jucat cu Tonca, Mazilu (min.80 Androne), Ciocârlan, Buturugă, Belei(min.72 Silip), Prem, Roșian, Bonceanu (min. 67 Găvan), Mîndreci, Horongozo( min. 72 Bocăran) și Iepure. Antrenor, Dan Voicu.
Dacia Orăștie a jucat cu: Corobea, Cătăniciu (min.77 Stoica), Văcar, Mureșan, Vințan (min.64 Vîrșag), Lazăr, Sav (min.46 Ioniță), Talpaș, Stănculea, Dărăban (min.77 Man), Noja.
Echipa gazdă a rămas în inferioritate, deoarece Marin Mureșan a fost eli­minat în minutul 62 pentru cumul de cartonașe galbene.
Într-o altă partidă din această etapă, Retezatul Hațeg a fost învinsă pe teren propriu de echipa CSC Sântămăria Orlea, oaspeții câștigând cu 2-1.

Rezultatele din etapa 13:

  • CSO Retezatul Haţeg – CSC Sântămăria Orlea 1 – 2
  • CSM Dacia Orăştie – Viitorul Minerul Lupeni 0 – 3
  • CS Inter Petrila – AS Victoria Călan 3 – 1
  • Minerul Uricani – Gloria Geoagiu 0 – 8
  • CSM Mihai Viteazul Vulcan – CSM Aurul Brad 2 -2

(N. Gavrea)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura