Sport

Avem valoare, avem rezultate!

Un număr de 214 sportivi din 21 de țări au participat, în perioada 17-19 noiembrie, la Campionatul European de gimnastică aerobică de la Antalya – Turcia, acolo unde delegația României a avut din nou rezultate de excepție.

Contribuție importantă
Trei medalii de aur au fost cucerite de juniorii români în finalele Cam­pio­natului European din Antalya, ceea ce confirmă că această disciplină spor­tivă are asigurat viitorul schimb de generații. Iar pentru municipiul Deva, competiția din Antalya a adus alte confirmări, pentru că din lotul de juniori au făcut parte și doi gimnaști deveni, Bianca Cîmpan și Daniel Anton (foto). Cei doi sportivi au avut o evo­luție excelentă și credem că pasul făcut pentru menținerea lor la Deva este unul foarte bun.
O medalie de aur au cucerit spor­ti­vii juniori din delegația României în proba de Aerobic Dance, evo­luând în formula Alexandra Voicu/Maria Vrâncianu Pan­ciu/ Isabel Colioglu/Maria Dragomir/ Melissa Fărcuța/ Bianca Cîmpan/Jasmina Balogh/Alexandra Andrei. În proba perechilor mixte de la competiția juniorilor, Daniel Anton/Alexandra Voicu (România 2) au ocupat locul 4 cu 18.650 puncte. Iar la individual masculin gimnastul devean Daniel Anton s-a cla­sat pe locul patru. Cei doi gim­naști din Deva au con­tribuit la câștigarea titlului continen­tal și a medaliei de aur de către România în concursul pe echipe al juniorilor. Bianca și Daniel sunt antrenați la Lotul Național de juniori al României de către Cristiana Spînu și Mariana Mezei, iar la nivel de club de Mădălina Susan și Georgeta Cosma. La nivelul seniorilor, gimnaștii din România au câştigat două medalii de argint şi una de bronz în finale, după argintul obţinut pe echipe. (N.Gavrea)

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura