Sport

Corvinul se întărește și vrea să lupte iar pentru a cuceri Cupa României! Două transferuri de ultimă oră făcute după participarea istorică în Europa

Corvinul Hunedoara s-a întărit cu doi jucători străini după eliminarea din Europa și eșecul de la Voluntari, scor 0-2. Astfel, Florin Maxim se va baza în acest sezon de Liga 2, dar și în Cupa României, pe Predrag Vladic, dar și pe Kristijan Ackovski, anunță Prosport.

Două mutări
Deși nu are drept de promovare în Superliga, Corvinul Hunedoara își pro­pune să ajungă iar în play-off-ul din Liga 2. Așa că a făcut două mutări de ultimă oră pe piața transferurilor.
Format de Partizan Belgrad, pentru care a impresionat la nivel de tineret, Predrag Vladic (25 de ani) a semnat pe doi ani cu formația din Hunedoara. Ata­cantul venit la Corvinul după depărțirea de Sergiu Buș a evoluat pentru naționala sub 19 ani a Bosniei.
De asemenea, la Corvinul a ajuns și mijlocașul Kristijan Ackovski, care s-a despărțit de cei de la FC Shkupi. În vârstă de 26 de ani, Ackovski a semnat și el pe doi ani cu deținătoarea Cupei României.

Cu Ceahlăul Piatra Neamț
După ce a trecut fără probleme de Vii­to­rul Târgu Jiu, scor 3-0, Corvinul Hunedoara joacă pe terenul lui FC Argeș meciul decisiv pentru grupele Cupei României.
În sezonul trecut, echipa lui Florin Maxim a produs marea surpriză și a câștigat a doua competiție internă, după ce în finala de la Sibiu a trecut de Oțelul Galați.
În Liga 2, Corvinul va juca la Hunedoara cu Ceahlăul Piatra Neamț. Este prima partidă din această ediție de campionat care se va disputa pe teren propriu.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura