Sport

A lipsit campionul. Cine a câștigat trofeul

La sfârșitul săptămânii trecute, Fe­derația Română de Automobilism Spor­tiv (FRAS) a organizat pe un tra­seu devenit tradițional, o nouă etapă, cea de a 7-a, din Campionatul național de Viteză în Coastă, Trofeul „Straja”. Au participat 42 de automobiliști care au parcurs traseul din apropierea Ca­banei Straja din județul nostru, în două manșe.

Pentru prima dată
Primele două ediții ale Trofeului „Straja” au fost câștigate de pilotul bra­șovean Octavian Ciovică, dar la ediția din acest an, în lipsa lui, câștigător a fost bucureșteanul Julian Răduță (Ossela PA 2000), cu timpul de 5:54,712. Pe po­dium au mai urcat Emil Ghinea și Do­minic Marcu, iar Florian Alin Oprițescu s-a clasat pe primul loc la Categoria I, obținând victoria cu automobilul său VW Scirocco și locul 4 în clasamentul general.
Julian Răduță s-a impus și la Cate­goria II a competiției. El a fost urmat de Emil Ghinea, care însă este deja cam­pion național la Categoria II în sezonul 2024, grație rezultatelor obținute în etapele precedente. La Categoria III de concurs, Dominic Marcu a fost declarat învingător. Nicolae Benea a câștigat în­trecea la categoria Juniori și Debu­tanți, în fața lui Flavius Croitoriu, care a luat startul pentru prima dată în Campio­na­tul Național de Viteză în Coastă, acesta participând la bordul unui Renault Clio Rally5.
Următoarea etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă va avea loc la Baia Mare, în perioada 7-8 sep­tem­brie 2024.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura