Actualitate

Cel mai devotat pompier este din Petroșani

În semn de apreciere pentru înde­plinirea unor servicii de excepție sau acte de eroism în executarea misiu­ni­lor încredințate, cu ocazia Zilei Pom­pierilor din Româbia, pompierul Mircea Aurelian Cofaru a fost recompensat cu insigna onorifică de „Pompier de onoare al anului 2024”.
Totodată, plt.adj. șef Cofaru Mircea Aurelian a fost răsplătit și de către ISU Hunedoara cu titlul de ” „.

Ambiție mare
„Felicitări, Mircea! Ești un exemplu de seriozitate și demnitate!
Suntem recunoscători că faci parte din familia pompierilor hunedoreni și că ai reușit prin activitatea ta să creionezi atât de frumos profilul unui salvator!
Mircea s-a născut pentru a fi pom­pier. Dumnezeu l-a înzestrat cu un trup pu­ternic, cu înțelepciune și a pus în inima lui multă generozitate.
Acum 18 ani, Mircea a hotărât să-si pună toate aceste calități în slujba țării, a oamenilor aflați în situații grele. Cu o ambiție de neclintit și mult curaj, a luptat zi de zi să devină mai bun, să ajungă un profesionist. Și a reușit! De câțiva ani, plt.adj. șef Mircea Aurelian Cofaru este șef Gardă de Intervenție în cadrul Detașamentului Petroșani, a par­ticipat doi ani la rând la misiunile de stingere a incendiilor forestiere din Grecia și se poate mândri cu nenu­mă­rate intervenții în care a salvat viețile semenilor, casele acestora sau alte bunuri”, au anunțat reprezentanții ISU Hunedoara. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura