Sport

Liga a IV-a. Cine conduce în clasament, cine și-a șifonat imaginea

Au fost meciuri cu rezultate surpri­n­zătoare și care influențează clasa­men­tul în Liga a IV-a. Astfel, Unirea DMO a câștigat cu 5-4 jocul disputat pe terenul de la Ciula Mare, în fața celor de la CSM Vulcan.

Joc cuminte
Un alt rezultat surpriză este victoria din deplasare a echipei „ceferiștilor” din Simeria, care au câștigat cu 2-1 jo­cul de la Petrila, la pauză scorul fiind egal, 0-0. Dacia Orăștie a terminat la egalitate 1-1 pe terenul celor de la Victoria Călan și mai îndulcește ima­ginea șifonată după înfrângerea din etapa trecută. Șoimul Băița a pierdut pe terenul de la Geoagiu cu 4-0.
Joc cuminte și spectaculos la Brad acolo unde echipa locală a primit re­plica unei alte formații care caută un loc frun­taș în clasament, Retezatul Haţeg. Gaz­dele s-au impus cu 2-1 golurile fiind în­scrise de către Bogdan Cosma și Alexandru Pasca, iar pentru oaspeți singurul gol a fost marcat de Octavian Ionică. Bun arbitrajul prestat de brigada din Deva condusă de Andrei Fodor la cen­tru, asistenții Alin Saraol, Marius Corui, al patrulea oficial fiind Cosmin Danciu.

Victoria juniorilor
Echipa juniorilor de la CSM Deva a reușit prima victorie în acest cam­pio­nat (deși joacă la nivelul seniorilor) și a învins cu 6-0 ultima clasată, Minerul Uricani. Golurile echipei pregătite de prof. Marius Sîrbu au fost marcate de către Ștefan Lăcătuș, Alexandru Vișan, Denis Negrilă și de Adrian Drăgan.

Rezultatele etapei:

  • C.S. Gloria Geoagiu – ACS Şoimul Băiţa 4-0 (1- 0)
  • AS Victoria Călan – CSM Dacia Orăştie 1-1(1-1)
  • CSM Aurul Brad – CSO Retezatul Haţeg 2-1 (1-0)
  • CS Inter Petrila – CS CFR Simeria 1-2 ( 0-0)
  • CSM Deva – ACS Minerul Uricani 6-0 (3-0)
  • ACS Unirea DMO – CSM Mihai Viteazul Vulcan 5-4 (4-2)

După patru etape în clasament con­duce Gloria Geoagiu care are maxi­mum de puncte după patru etape dis­putate, adică 12 și un golaveraj pozitiv, + 22, urmată de Unirea DMO cu același număr de puncte, dar golaveraj inferior și de CSM Aurul Brad, cu 9 puncte. Mi­nerul Uricani este, după patru etape, pe ultimul loc, fără nici un punct acumulat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura