Actualitate

Acoperişul unei case cu etaj din Petroşani, distrus de flăcări

Acoperişul unei case cu etaj din mu­nicipiul Petroşani a fost distrus de un incendiu care a avut loc în cursul nopţii de marţi spre miercuri, focul fiind lichidat de pompierii mi­litari după o intervenţie care a durat aproximativ trei ore, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara. Trei per­soane care se aflau în locuinţă au reuşit să se evacueze.

Trei ore
Pentru stingerea incendiului au intervenit 18 pompieri de la Deta­şa­mentul Petroşani, ajutaţi de colegii lor de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Petrila, la faţa lo­cu­lui fiind deplasate mai multe ma­şini de in­tervenţie, inclusiv o auto­scară mecanică. „La sosirea echi­pajelor operative, incendiul se ma­ni­festa cu flacără des­chisă la aco­pe­rişul locuinţei (P+1+M), pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi. Intervenţia pompierilor a durat aproape 3 ore, incendiul fiind stins în limitele găsite”, au precizat repre­zentanţii ISU Hunedoara.
Cauza probabilă de producere a in­cen­diului a fost coşul de fum nei­zo­lat co­respunzător faţă de materiale com­bustibile.
Pompierii reamintesc că, pentru prevenirea incendiilor, la începutul se­zonului rece coşurile de fum trebuie verificate obligatoriu, reparate şi curăţate periodic de către persoane specializate şi autorizate în acest sens. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura