Politica si administratie

Cum arată vila de protocol a lui Klaus Iohannis de la Neptun. Imobilul a beneficiat de modernizări de sute de mii de euro în ultimii ani

De 10 ani, de când este președinte, Klaus Iohannis poate folosi mai multe vile de protocol, printre care se numără și Vila Nufărul de la Neptun, în care stătea și Nicolae Ceaușescu și l-a încântat chiar și pe George W. Bush, scrie evz.ro.

Piscină ultramodernă
Ce dotări de lux are vila de protocol al lui Klaus Iohannis de la Neptun.
Vila Nufărul, separată de stațiunea Neptun printr-o pădure supravegheată de SPP, este vecină cu vilele de pro­tocol ale premierului, președintelui Se­na­tului și președintelui Camerei De­putaților. Printre dotările de lux ale vilei folosite de Klaus Iohannis se numără o piscină ultramodernă, construită după 2019, o seră cu plante exotice, teren de tenis și plajă privată placată cu piatră tratată astfel încât să nu se încălzească prea tare de la soare.
În ultimii cinci ani, Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protoco­lu­lui de stat (RAAPPS) a investit 900.000 de euro în construirea a două piscine de 278 și 54 metri pătrați, dar și a unui jacuzzi, toate destinate vilelor de pro­tocol de la Neptun. În 2013, RAAPPS a investit 1,5 milioane de euro în reno­varea acestor vile de protocol.
Dacă ar fi ales președinte al Sena­tului după încheierea mandatului de preșe­dinte, Klaus Iohannis ar beneficia în con­tinuare de o multitudine de be­ne­ficii, inclusiv o vilă de protocol la Neptun, la doar câțiva pași de ce pe care o utili­zează acum. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura