Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele prin târg că într-o in­sti­tuție din zonă, o duduie a fost angajată, după ce a fost dată afară din mai multe locuri. Spun cârcotașii pe la colțuri că respectiva are mari probleme la mansardă, din acest motiv nu prea stă mult în nici un loc de muncă. Zvonerii au aflat și acum poves­tesc prin târg că du­duia a ajuns, cu pile, evident, într-o poziție, iar subordonații sunt îngroziți de poveștile auzite despre ea. Scan­daluri peste scandaluri, iar de aici sigur nu poate ieși ceva bun. Gurile rele șușotesc că omul nostru va avea, totuși, viață grea în noul post, asta deoa­rece angajații s-au unit și vor să o facă să plece rapid de acolo pe noua lor șefă.

 

Au aflat în sfârșit câr­cotașii de unde are bani așa mulți un per­sonaj de la noi și cum își plătește viitoarea campanie electorală. Gurile cele rele șușo­tesc pe la colțuri că omul nostru a strâns ceva bănet cu care spe­ră să se califice la alegeri. Numai că tre­buie să și dea banii îna­poi, iar cămătarii care
l-au împrumutat, susțin zvonerii, nu așteaptă prea mult. Plus că le tre­buie și dobândă pen­tru banii dați. Așa că, arată cârcotașii, și dacă câștigă și dacă nu, respectivul va avea probleme. Mari. Omul povestește însă că știe cum va face rost de bani și că asta nu e o problemă adevărată pen­tru el. Pesemne are el vreo rețetă magică prin care face banii ca pe bandă rulantă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura