Actualitate

Ce vrăji mai fac bucureștencele

O femeie de 40 de ani a fost reţinută de poliţiştii din Bucureşti după ce ar fi înşelat un bărbat, prin metode spe­ci­fice actelor de vrăjitorie, pentru a-i da sume de bani. Prejudiciul este de 7.000 de euro.

Dusă la audieri
Poliţia Capitalei a anunţat, ieri, că po­liţişti de la Secţia 5 au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, într-un dosar pe­nal de înşelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 7.000 de euro.
„În fapt, la data de 21 august 2024, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, în perioada 4-7 august 2024, o persoană, pe care ar fi cu­noscut-o în mediul online, prin me­tode specifice actelor de vrăjitorie, l-ar fi determinat să-i remită diverse sume de bani, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 7.000 de euro. Din cer­ce­tările şi investigaţiile efectuate, s-a sta­bilit că fapta ar fi fost săvârşită de către o femeie, în vârstă de 40 de ani”, a trans­mis sursa citată.
În urma percheziţiei, au fost găsite şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză. De asemenea, suspecta a fost dusă la audieri, ulterior fiind reţinută pentru 24 de ore. Miercuri, ea va fi pre­zentată în faţa instanţei, cu propuneri legale. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura