Sport

A fost Alba Iulia City Race 2024

Competiția de alergare Alba Iulia City Race 2024, organizată în cea de a doua capitală a României, a reunit la start sportivi din mai multe țări, care au onorat prin prezență efor­tu­rile pe care le-au făcut organizatorii și la ediția din acest an.

Semimaraton
S-a alergat la mai multe secțiuni și distanțe, de la proba de 4,7 km, până la semimaratonul mult așteptat. Aler­gă­toarea Crina Buzgan Lungu din Lupeni s-a clasat pe locul 5 în proba de semimaraton, cu un timp bun, 1:45:57. Pe primele trei locuri s-au clasat, în ordine, Valentine Jebet, Rose Jepchumba și Mercy ChemutaI, toate legitimate la clubul de atletism din Debrecen, Ungaria. Întrecerile mas­cu­line au fost dominate de atleții din Ungaria, care s-au clasat pe primele trei locuri, Kennedy Kipkemoi Rono, Bethwel Kiprono Chemweno și Laban Cheruiyot(toți legitimați la clubul din Debrecen).

Podium internațional
La finalul competiției, Crina Buzdugan Lungu a declarat: „A fost prima mea participare la acest eveniment dar, cu siguranță, nu ultima. O zi minunată pe care am petrecut-o alături de fetele din echipa ((Hunedoara Aleargă)). A fost un podium internațional, iar eu am fost norocoasa de pe locul 5”.
Merită apreciat efortul pe care l-au făcut și alți sportivi din județul nostru par­ticipanți la aceste întreceri: Georgeta Manolache (Lupeni), Voichița Covaciu (Hunedoara),Cristian Silosi, Iulian Ghereb (Lupeni), Ovidiu Mocanu (Deva), Viorel Mihăescu (Petroșani), Petrișor Dan Dragomir (Hunedoara), Reinhold Bianu (Orăștie), Robert Raich (Deva).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura