Sport

Joan Laporta a inaugurat academia FC Barcelona din România: „Copiii vor învăța stilul La Masia”

Președintele FC Barcelona, Joan Laporta (62 de ani), a fost prezent la inaugurarea oficială a academiei de fotbal deschisă în București de clubul catalan.

Metodologia de antrenament
FC Barcelona și-a deschis academie de fotbal în România, iar Joan Laporta a venit la București pentru inaugurarea oficială. Președintele catalan a anunțat că tinerii înscriși la academia din București vor învăța aceleași principii predate în celebra „La Masia”, scrie iAM Sport.
România este a treia țară din Europa unde FC Barcelona deschide o aca­demie de fotbal. Metodologia de an­tre­nament este implementată direct de staff-ul tehnic al clubului catalan, care va fi prezent permanent în baza spor­tivă din București.

Recunoscută în lume
„Vrem ca tinerii să facă parte din sport, în mod evident în fotbal. Vrem ca ei să cunoască stilul nostru de a juca fotbal. Vrem să îl învețe, să și-l asume și să-l aplice. Este elementul care face FC Barcelona să fie recunoscută peste tot în lume. Este stilul lui Lamine Yamal, Gavi, Balde… toți acești jucători produși de La Masia. Toți au învățat exact stilul pe care îl vor învăța copiii din academia din București.
Noi ne dorim ca fetele și băieții care se vor antrena la academia Barcelona din București să participe la turneul in­ternațional organizat de FC Barcelona, Barca Academy World Cup. Acest eve­ni­ment depășește granițele fotbalului, este un eveniment în care participă mem­brii tuturor academiilor din toată lumea. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura