ActualitateFlash

Case Closed! Afaceristul Adrian Marţian şi copiii, prinşi în Serbia

 

Cei trei copii care au fost daţi dis­pă­ruţi luni-după amiază în satul Sântan­drei, oraşul Simeria, ar putea fi îm­preună cu tatăl lor, acesta susţinând într-o discuţie cu poliţiştii că minorii s-ar afla la el, a informat, joi, Ins­pec­to­ra­tul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara. A apărut un nou video, în care se vede că afaceristul Adrian Marțian este cu copiii săi.

În Serbia
Potrivit Antena3, Adrian Marțian vrea să îi ducă pe copii în Rusia, iar ieri acesta și micuții s-ar fi aflat în Serbia.
Adrian Marțian i-ar fi găsit pe micuți, mier­curi noaptea, în apropiere de Dunăre.
În data de 13 octombrie, la ora 11:30, minorii au fost văzuți într-o benzinărie, alături de un bărbat, într-un Mercedes alb cu numere de Cluj, precizează ace­leași surse citate. Mașina ar fi a lui Adrian Marțian. În 14 octombrie, aceeași ma­șină a fost văzută din nou, dar erau con­dusă de un alt bărbat. Copiii nu mai erau în mașină. Primul bărbat cu care au fost văzuți copiii a fost localizat în apro­piere de Porțile de Fier, în apropiere de Dunăre.

S-a plâns de abuzurile statului
Potrivit acelorași surse, miercuri sea­ră, la ora 23:00, Marțian l-a sunat pe ofițerul de caz și s-a plâns de abuzurile statului român și că autoritățile nu sunt în stare să îi găsească pe copii.
Marțian i-ar mai fi spus procurorului de caz că are promisiunea că o să fie contactat în cursul nopții și că va lua copiii între 1-3 azi noapte, apoi va pleca cu ei în Rusia. Ulterior, la ora 5:00 a trimis video cu copiii la el în mașină, pe numărul de telefon al procurorului, fără să mai vorbească ceva cu anchetatorii. Copiii spun că au văzut mare în jur și ca oamenii vorbeau o limbă străina. Potrivit surselor citate, polițiștii merg pe ipoteza că aceștia erau în apropiere de Dunăre, în zona Porțile de Fier, unde oamenii vorbesc sârbește. Tatăl copiilor le-a dat un nr. de telefon de la un TIR care îi apar­ține lui Dorin Ungur, proprietarul casei unde stăteau copiii.

„A făcut o regie”
Adrian Marțian jr, fiul cel mare al omului de afaceri Adrian Marțian, își sus­pec­tează tatăl că ar fi orchestrat ră­pirea din Hunedoara a celor 3 copii dis­pă­ruți luni seară și dați în urmărire inter­națională.
„A făcut o regie. Tot planul de dispa­ri­ție a fost orchestrat de către el. Din câte îl cunosc pe tatăl meu, am 34 de ani și am trăit jumătate din viață alături de el, când tata spune ceva este fix invers. Cred cert că ei nu au fost scoși din țară și cred că sunt în județul Cluj sau în Hunedoara, în zona asta”, a declarat Adrian Marțian Jr, ieri, la Antena 3.

Ultima ORĂ: Ieri, poliţiştii l-au prins pe Adrian Marţian în Serbia, el fiind îm­preună cu copii săi. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura