Comunitate

Au început lucrările de canalizare la Săulești

S-a dat startul unui nou proiect esen­țial pentru comunitatea din Săulești: lucrările de introducere a rețelei de ca­nalizare în satul Săulești, parte din ora­șul Simeria.

1 milion de euro
Proiectul, cu o valoare de 1 milion de euro, finanțat din fonduri neram­bur­sa­bile, va transforma Săuleștiul și va aduce infrastructura locală la stan­darde mo­derne. Durata execuției este de 8 luni, iar finalizarea lui va aduce beneficii directe locuitorilor, anunță conducerea Pri­mă­riei Simeria.

Determinare și continuitate
„Acest proiect face parte dintr-un efort mai amplu de atragere de fonduri europene și guvernamentale pentru orașul nostru. În mandatul meu, am reușit să atrag peste 45 milioane de euro, fonduri vitale pentru dezvoltarea Simeriei. Este important ca aceste pro­iec­te să fie continuate și finalizate, pen­tru că reprezintă singura cale către mo­der­nizarea și progresul orașului nostru. Acum, mai mult ca niciodată, Simeria are nevoie de viziune, determinare și con­tinuitate!”, a spus Iulius Bedea la în­che­ierea mandatului de primar al ora­șu­lui Simeria. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura