Actualitate

ANAF anunță o nouă metodă de înșelăciune. E-mailuri false, trimise în numele instituției

Șmecherii nu renunță! Din nou, asis­tăm la o încercare de păcălire a con­tri­buabililor, o nouă metodă de înșe­lă­ciune. O nouă campanie de emailuri false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă.

Call center
Contribuabililor, persoane fizice, le este transmisă o „Nota informativă” prin care sunt înștiințati cu privire la o presupusă datorie, pentru care este ne­cesară plata pentru evitarea executării silite și a valorificării bunurilor.
„Mesajele sunt transmise, de a­ceastă dată, de la adresa de e-mail [email protected]. Atragem atenția că această adresă de e-mail NU aparține ANAF și nu trebuie să dați curs soli­citărilor!
Reamintim contribuabililor că ANAF nu informează contribuabilii despre creanțe prin email, informațiile privind situația fiscală proprie, somațiile, alte înștiințări sunt comunicate securizat fie prin SPV, fie prin Poșta Română cu confirmare de primire. Pentru informații fiscale cu caracter general contribuabilii pot apela CALL CENTER ANAF la nu­mărul 031.40.39.160”, informează re­pre­zentanții ANAF. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura