Politica si administratie

Cerbăl: Mircea-Claudiu Costa a depus jurământul pentru un nou mandat

Magdalena Șerban

A dovedit că în două mandate poate face cât alții în cinci, așa că la alegerile lo­cale din 9 iunie și-a primit votul co­munității, fără probleme, pentru cel
de-al treilea. Astfel, edilul-șef din Cerbăl își poate continua proiectele administrative și mai ales investițiile începute. Noul Consiliu Local numără 9 consilieri PSD. La ceremonia de in­ves­tire ce a avut loc ieri au luat parte pre­șe­dintele Consiliului Județean Hunedoara – Laurențiu Nistor, deputații Ilie Toma și Viorel Sălan și o serie de invitați.

Cu credință în Dumnezeu și cu dragoste pentru satul pădurenesc
„Astăzi, mă opresc pentru un moment să reflectez asupra drumului parcurs îm­preună. Este un moment de mul­țumire și de recunoștință față de voi, cei care mi-ați acordat din nou încrederea și sprijinul vostru, alegându-mă să continui munca în slujba comunei noastre. Ținutul Pă­du­re­nilor este casa noastră, un loc încărcat de tradiții, de oameni minunați. Împreună am reușit să depășim provocările și să punem bazele dezvoltării comunei noas­tre. Vă asigur că voi continua cu aceeași dragoste și dedicare pentru pădureni, lucrând alături de echipa de consilieri locali pentru a dezvolta comuna noastră. Împreună, vom face ca Cerbăl să pros­pere, să fie un loc în care să ne bucurăm cu toții de viață, armonie și belșug ”, a transmis Mircea-Claudiu Costa. Unul din­tre cele mai mari deziderate ale sale este acela de a transforma Ținutul Pădu­re­nilor într-un adevărat nucleu turistic. La cum se întâmplă lucrurile în ultimii ani, când tradițiile, portul popular, muzica și jocul sunt promovate cu mare răsunet, chiar de vedetele autohtone, cu sigu­ran­ță că zona va fi pusă pe harta arealelor aflate la mare căutare. Și nu oricum, căci drumurile sunt modernizate și ele. Ba cu ajutor din finanțările câștigate, ba cu efort din puținul buget local.

RemasterDirector_1a5c03258

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura