Politica si administratie

Ancuța Elena Suciu, noul primar al comunei Bucureșci, a depus jurământul

Magdalena Șerban

Marți, noul primar al comunei Bucureșci, Ancuța Elena Suciu (PSD), a depus jurământul de credință. Își asumă mandatul cu angajamentul de a con­tribui la dezvoltarea zonei și de a aduce un suflu nou în administrația locală. Tot în cadrul festivității, și noul consiliu local a fost învestit, acesta având misiunea de a colabora strâns pentru a materia­li­za obiectivele pro­puse. La ceremonie au participat pre­șe­dintele CJ Hunedoara – Laurențiu Nistor, subprefectul Cons­tantin Fulga, inspectorul școlar general – Maria Ștefănie, deputații Viorel Sălan și Ilie Toma, primari și o serie de invitați.

O sală arhiplină a căminului cultural și un număr impresionant de susținători
„Un jurământ este echivalentul asu­mă­rii unei mari responsabilități față de cei care mi-au acordat încrederea pe 9 iunie și în aceeași măsură față de toți locuitorii comunei. Vă sunt profund re­cu­noscă­toare pentru sprijinul necon­di­ționat. Voi aborda punctele sensibile și lacunare ce trebuie rezolvate în mod pri­o­ritar la nivelul comunei noastre. Îm­preună cu echipa de consilieri, având ma­joritate în Consiliul Local, vom munci mai departe, pentru binele fie­cărui lo­cuitor al comunei Bucureșci. Vă mul­țu­mesc și vă promit că voi rămâne mereu aproape de voi, pentru că îm­preună putem face diferența”, a fost mesajul transmis de Ancuța Elena Suciu, noul primar al comunei Bucureșci, aleasă cu 59% din voturi. ,,Domnule președinte, vă mulțumim că sunteți alături de noi, ca de fiecare dată. Dragi, consăteni, de fiecare dată ușa domnului președinte ne este deschisă. Chiar dacă am fost comună liberală. S-a întâmplat ca ai noștri copii să nu aibă microbuz să mear­gă la școală. Îm­preună cu doamna inspector școlar ge­neral Maria Ștefănie am fost la dom­nul președinte și s-a re­zolvat această pro­blemă. Apoi, bise­ricile ­noastre au fost reabilitate și cu sprijinul CJ Hunedoara, al Guvernului României și le mulțumesc pe această cale domnului Sălan și parla­men­tarilor noștri. Acum, este în des­fă­șu­rare asfaltarea drumului Balșa-Curechiu, cel care va oferi o mare deschidere zo­nei. Mulțumim domnului președinte Nistor pentru acest lucru, putându-se astfel să se ajungă cu mult mai ușor în comunitățile învecinate. Rămânem cu o bogată datorie de apro­ximativ 2,3 mi­li­oane de lei la nivel de UAT, așa că, dom­nule președinte, con­tăm pe spri­jinul dumneavoastră, în con­tinuare”, a mai punctat edilul-șef.

Se cere administrație
„La Băcia, în această dimineață, co­legul nostru, Florin Alba, a depus jură­mân­tul pentru un nou mandat de pri­mar. A urmat Ancuța Elena Suciu, noul pri­mar al comunei Bucureşci care și-a început primul mandat de primar. La Vorța, tânărul Flavius Eduard Benea, care a obținut primul său mandat de pri­mar la alegerile din 9 iunie 2024, a fost învestit în funcție. Sunt oameni har­nici, determi­nați, pe care i-am sus­ținut și în care am avut și am încredere. Îi felicit pentru re­u­șita de la alegerile lo­cale și le doresc mult succes. (…) Sper ca și următorul Consiliu Județean Hune­doara să în­țe­lea­gă că primordial pentru cetă­țenii jude­țu­lui nu este politica în cei 4 ani care ur­mea­ză, ci este administrația”, a subliniat preșe­din­tele CJ Hunedoara, Laurențiu Nistor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura