Actualitate

Și-a făcut cultură de canabis la Toplița

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Hunedoara, au docu­mentat activitatea infracțională a unei persoane, de 36 de ani, cer­ce­tată pentru trafic de droguri de risc.

Recipiente
Din materialul probator administrat în cauză, a reieșit faptul că, în cursul anu­lui 2024, persoana cercetată ar fi inițiat și dezvoltat, într-o zonă împă­du­rită și greu accesibilă din pro­xi­mi­tatea comunei Toplița, județul Hunedoara, o cultură de canabis, formată din 83 de plante, destinată comercializării.
În urma celor 3 percheziții domi­ci­liare efectuate recent, au fost des­co­perite și ridicate aproximativ 420 de grame de canabis, semințe de ca­nabis, recipiente cu diferite substanțe necesare întreținerii culturii, ustensile de grădinărit, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.
În 23 octombrie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Tero­rism – Biroul Teritorial Hunedoara au dispus reținerea persoanei, cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Ieri, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Hunedoara cu pro­punere de arestare preventivă a per­soa­nei, pentru 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara și jan­dar­milor Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura