Sport

Multe ocazii, dar tabelă nemodificată. Remiză albă cu… alb-verzii

Claudiu Sav

Echipa noastră a remizat alb cu CSC Dumbrăviţa, în jocul din etapa a 11-a disputat, astăzi, la Hunedoara. „Corbii albaştri” au avut ocaziile mai clare, dar fie s-au „lovit” de inspiraţia dintre buturi a portarului oaspeţilor, fie au ţintit bara – aşa cum s-a întâmplat în prelungirile jocului.

Trei șanse mari de gol
Zece minute. Doar atât au avut de aşteptat cei aproximativ 1.500 de fani până la prima mare ocazie a meciului. Velisar a centrat, perfect, dintr-un cor­ner de pe dreapta, Cărăruş s-a înălţat la opt metri, a trimis cu capul, iar Trifon a scos în faţă, de unde Lupu a trimis peste! Trei minute mai târziu şi oaspeţii au avut o şansă mare de a marca: Morariu a sprintat în dreapta, a „scos” la 15 metri pentru Ekmekci, care a şutat „moale”, pe direcţia lui Lefter, deşi era singur în acea zonă.
Treptat, acţiunile importante s-au „mutat” în jumătatea timişeană, acolo unde în interval de şapte minute, corviniştii au avut trei şanse mari de gol. Sau, mai degrabă, Trifon a avut trei intervenţii salutare. Mai întâi, în minutul 22, la un „cap” al lui Bradu, din 14 metri, după o centrare a lui Velisar, apoi la şutul din 16 metri a lui Lupu, în minutul 27 şi, în fine, la un şut puternic al lui Câmpan, din careul mic, mingea fiind deviată uşor şi de Apro, două minute mai târziu!
S-a intrat fără goluri la vestiare, iar la reluare, Florin Maxim a apelat la Ackovski, Hergheligiu şi Darius Grigore, în detrimentul lui Lupu, Lehaire şi Câmpan, însă ocaziile importante de poartă au întârziat să apară. Cu atât mai mult cu cât vizitatorii n-au mai mizat pe partea ofensivă şi s-au organizat bine în defensivă, alegând să trimită mingi pen­tru Modan sau nou-intraţii Martinov şi Paulevici. În aceste condiţii, doar ultimele 10-15 minute au fost, cu adevărat, încinse, perioadă în care a revenit pe teren şi Alexandru Neacşa. În minutul 81, Grigore a fost excelent găsit de Velisar, dar șutul său din 12 metri a trecut pe lângă poartă. Replica a venit în minutul 85, dintr-o fază „marcă înregistrată” a lui Paulevici: şut de la 50 de metri, care l-a surprins ieşit pe Lefter, dar balonul a trecut puţin peste „transversală”. În prelungiri, acelaşi Trifon a intervenit extraordinar la reluarea lui Cărăruş, din câţiva metri, reuşind să devieze balonul în „trans­versală”, cu un reflex pe măsură! S-a încheiat 0-0 şi este pentru prima dată când echipa noastră nu reuşeşte să găsească drumul spre poartă în trei me­ciuri la rând, de la preluarea băncii teh­nice de către Florin Maxim.

Accidentat
Mai trebuie spus şi că echipa noastră l-a pierdut pentru minimum două săptămâni şi pe Kristijan Ackovski, care s-a ales cu o fractură la unul dintre degetele picioirului drept, fiind călcat puternic de un adversar, în finalul partidei.
Corvinul Hunedoara (antrenor Florin Maxim): Lefter – Pîrvulescu, I. Pop, Lică (cpt.), Velisar – Bradu (88, Goodnews), Lehaire (46, Ackovski) – Cărăruş, Gîrbiţă (70, Neacşa), Câmpan (46, D. Grigore) – M. Lupu (46, Hergheligiu)
CSC Dumbrăviţa (antrenor Cosmin Stan): Trifon – Burdeț, Scutaru, Zurbagiu (cpt.), Apro – Sima, Salhi – Morariu (89, Vasluian), L. Bodri (63, Martinov) (89,Pădurariu), Ekmekci (63, Cibi) – Modan (63, Paulevici)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura