Eveniment

Maşină furată din Italia, descoperită în judeţ, în urma unui accident

Cristina Ghenea

O maşină furată din Italia a fost găsită în judeţul nostru, pe un pod din Sântămăria Orlea. Autoturismul era avariat, iar în zonă nu era nici urmă de şofer, însă în cele din urmă, acesta a fost identificat.

Părăsise locul accidentului

Poliţiştii spun că maşina, marca Opel Corsa, a fost găsită noaptea, în urma unei sesizări. Echipa care s-a deplasat la locul indicat, pe podul care traversează Râul Sibişel, a stabilit că autoturismul fusese avariat în urma implicării într-un eveniment rutier, după care a fost abandonat de şofer. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 23 de ani, din municipiul Hunedoara, care după mai bine de cinci ore de la producerea accidentului, a revenit la autoturism. Oamenii legii spun că în urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că şoferul avea o concentraţie alcoolică de 0,19mg/l alcool pur în aerul expirat.

Nu ştia că e furată

Mai mult, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au aflat că maşina avariată figura de o lună de zile în baza de date, ca fiind furată din Italia, aşa că au ridicat-o şi au predat-o Poliţiei oraşului Haţeg. Tânărul care se aflase la volanul ei, însă, pledează nevinovat, susţinând că a cumpărat autoturismul de la cineva din Spania, fără să ştie că e declarat ca fiind furat. Poliţiştii au demarat o serie de cercetări, pentru a stabili dacă, într-adevăr, hunedoreanul nu are nici o legătură cu furtul autoturismului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura