Distribuţia alimentelor este următoarea:
1. Făină:17 kg/persoană
2. Mălai: 9 kg/persoană
3. Paste făinoase: 0,5 kg/persoană (1 pungă)
4. Ulei: 5 litri/persoană
5. Roşii în suc propriu: 0,8 kg/persoană (1 conservă)
6. Zacuscă:0,8 kg/persoană (2 conserve)
7. Conservăcarne de porc: 0,9 kg/persoană (3 conserve)
8. Miere: 0,25 kg/persoană (1 recipient)
9. Zahăr: 3 kg/persoană.
Consiliul Judeţean Hunedoara asigură distribuţia acestor produse din depozitul propriu către primăriile din judeţ, conform unor grafice săptămânale, pe măsura recepţionării lor.
CORVIN FOTOVOLTAIC SRL - societate în faliment, prin lichidator judiciar RELCO ACTIVE SPRL, vinde prin…
Vorbesc cârcotașii că un personaj din zonă, ajuns, cum se spune cu sacii în căruță,…
Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara Pentru că nici nu a început bine anul și a…
Catedrala Națională va fi sfințită duminică, 26 octombrie 2025, de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I al…
Lucian S., din municipiul Deva Pentru că i-a fost prelungit mandatul de arestare preventivă, bărbatul…
O hunedoreancă de 63 de ani, din Ghelari, nu s-a bucurat deloc de sărbătorile de…