Ultima Ora

Cu cât se vinde carnea de miel în piețele din județ

646x404Carnea de miel se vindea, astăzi,  joi, în pieţele agroalimentare din judeţul Hunedoara cu preţuri cuprinse între 23 şi 25 de lei kilogramul, în funcţie de calitate şi de negocierile dintre cumpărători și ciobani.

  Ioan Dumbravă, directorul executiv al Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Hunedoara, a declarat că la nivelul judeţului au fost amenajate 10 centre provizorii de sacrificare a mieilor, în care există asigurată asistenţă medicală permanentă. Potrivit directorului Dumbravă, până în prezent n-au fost probleme deosebite, pentru că activitatea este bine organizată. Acesta a mai subliniat că toată carnea scoasă la vânzare este verificată de medicii veterinari.
Medicii veterinari au fost prezenţi și în târgurile de animale, acolo unde mieii de Paşti se vindeau vii. Preţul cerut de ciobani pentru un miel viu este cuprins între 10 şi 15 lei pe kilogram, la înţelegere cu persoanele venite să cumpere. (Mircea Crivăț) 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura