Ioan Dumbravă, directorul executiv al Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Hunedoara, a declarat că la nivelul judeţului au fost amenajate 10 centre provizorii de sacrificare a mieilor, în care există asigurată asistenţă medicală permanentă. Potrivit directorului Dumbravă, până în prezent n-au fost probleme deosebite, pentru că activitatea este bine organizată. Acesta a mai subliniat că toată carnea scoasă la vânzare este verificată de medicii veterinari.
Medicii veterinari au fost prezenţi și în târgurile de animale, acolo unde mieii de Paşti se vindeau vii. Preţul cerut de ciobani pentru un miel viu este cuprins între 10 şi 15 lei pe kilogram, la înţelegere cu persoanele venite să cumpere. (Mircea Crivăț)
CORVIN FOTOVOLTAIC SRL - societate în faliment, prin lichidator judiciar RELCO ACTIVE SPRL, vinde prin…
Vorbesc cârcotașii că un personaj din zonă, ajuns, cum se spune cu sacii în căruță,…
Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara Pentru că nici nu a început bine anul și a…
Catedrala Națională va fi sfințită duminică, 26 octombrie 2025, de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I al…
Lucian S., din municipiul Deva Pentru că i-a fost prelungit mandatul de arestare preventivă, bărbatul…
O hunedoreancă de 63 de ani, din Ghelari, nu s-a bucurat deloc de sărbătorile de…