Delicateţea unor delicatesuri, termenul de valabilitate la limită, condiţiile de depozitare nu foarte „securizate” şi lipsa de atenţie a unor consumatori pofticioşi au fost cauzele ajungerii la spital pentru toxiinfecţie alimentară a unor angajaţi ai unei companii din oraşul cu cetate. Cică în urma investigaţiilor ulterioare, cei păţiţi au aflat că hypermarketul de la care au fost cumpărate produsele în cauză are un obicei din a forţa prelungirea valabilităţii unor alimente perisabile, prin tot felul de manevre neortodoxe. Ba se recurge la scăderea temperaturii la locul de depozitare, ba se apelează la injectare cu diverse substanţe, ba se pune un termen de valabilitate întins spre limita maximă. Aşadar, atenţie la verificarea tuturor aspectelor unor produse alimentare în momentul achiziţionării, întrucât orice neatenţie poate fi plătită cu reacţii neplăcute ale organismului sau chiar cu ajungerea la spital.
CORVIN FOTOVOLTAIC SRL - societate în faliment, prin lichidator judiciar RELCO ACTIVE SPRL, vinde prin…
Vorbesc cârcotașii că un personaj din zonă, ajuns, cum se spune cu sacii în căruță,…
Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara Pentru că nici nu a început bine anul și a…
Catedrala Națională va fi sfințită duminică, 26 octombrie 2025, de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I al…
Lucian S., din municipiul Deva Pentru că i-a fost prelungit mandatul de arestare preventivă, bărbatul…
O hunedoreancă de 63 de ani, din Ghelari, nu s-a bucurat deloc de sărbătorile de…
View Comments
Buna Ziua1
As dor, daca puteti, sa ma ajutati.Ati publicat , in jurul datei de 8 octombrie, o reclama de pe OLX, cuo masina de vanzare, tip VW TDI PassatCC2, de culoare alba, la un pret de 4000 de euro.V-asfi recunoscator, daca ati putea sa aflu numarul de telefon al vanzatorului, sau daca anuntul mai este valabil si in prezent.
Va multumesc mult.
Succes in continuare.