Oana Mihnea
Începând de ieri, toate unităţile care comercializează produse alimentare sunt luate în vizor de inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Hunedoara. Controalele au început din Valea Jiului şi vor continua în tot judeţul.
Odată cu încălzirea puternică a vremii, inspectorii DSVSA desfăşoară, la nivel naţional, o acţiune de verificare în magazine, pieţe, restaurante, hipermarketuri, pensiuni şi hoteluri pentru a depista eventualele nereguli care ar putea duce la îmbolnăvirea populaţiei. „Ieri am trimis la Vulcan, Uricani şi Lupeni opt inspectori în control, iar astăzi vor merge la Petroşani. Controalele vor continua până la începutul lunii septembrie, pentru că în această perioadă cu temperaturi foarte ridicate, alimentele trebuie păstrate în anumite condiţii ca să nu se altereze. Verificările sunt axate pe modul cum sunt depozitate, preparate şi comercializate alimentele, dar şi dacă sunt păstrate în condiţiile corespunzătoare de igienă. Cei care nu respectă regulile riscă sancţiuni între 600 şi 50.000 lei, confiscarea sau distrugerea alimentelor expirate sau chiar suspendarea activităţii“, a declarat Mihai Jula, directorul executiv al DSVSA Hunedoara.
CORVIN FOTOVOLTAIC SRL - societate în faliment, prin lichidator judiciar RELCO ACTIVE SPRL, vinde prin…
Vorbesc cârcotașii că un personaj din zonă, ajuns, cum se spune cu sacii în căruță,…
Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara Pentru că nici nu a început bine anul și a…
Catedrala Națională va fi sfințită duminică, 26 octombrie 2025, de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I al…
Lucian S., din municipiul Deva Pentru că i-a fost prelungit mandatul de arestare preventivă, bărbatul…
O hunedoreancă de 63 de ani, din Ghelari, nu s-a bucurat deloc de sărbătorile de…