Comunitate

Iz de toamnă la liceul din Geoagiu

Magdalena Șerban

Când directorul unui liceu mun­cește cot la cot cu elevii, școala res­pectivă are viitor. Nu ai cum să cons­truiești încredere și să stai aproape de tineri dacă nu vorbești pe limba lor și mai ales dacă nu cauți să le rămâi alături și mai presus de orice, să-i înțelegi. Cam asta ar trebui să-i fie menirea unui cadru didactic și misiu­nea unui pedagog. Conducerea Li­ceului Tehnologic Agricol Alexandru Borza se mișcă bine într-o astfel de direcție.

Și-au dat mâna
„Alături de profesori, elevi și per­sonalul didactic și nedidactic, am re­coltat cu bucurie ardeii kapia și gogo­șarii din producția noastră proprie. Într-un efort comun, am tocat, vidat și pus la păstrare aceste legume deli­cioase pentru a ne bucura de ele pe tot parcursul iernii. Can­tina noastră are ne­voie de ma­terie primă și cum alt­fel decât una rea­lizată la noi în ogra­dă. Suntem mân­dri de rezul­ta­te­le muncii noastre, iar ceea ce ne motivează cel mai mult este că am cultivat și îngrijit aceste produse sănătoase împreună, promovând un stil de viață sustenabil. Mulțumim întregii echipe – elevi, pro­fesori și personal – pentru implicare și dedicare. Fiecare contribuție a fost esențială pentru a realiza acest proiect frumos și sănătos”, a transmis pro­fesorul Octav Cismaşiu (foto), direc­to­rul Liceu­lui Tehnologic Agricol „Alexan­dru Borza” din Geoagiu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura