Potrivit primarului municipiului Deva, Florin Oancea, sumele necesare ar putea fi prevăzute prin proiectul de buget pe acest an, care se va discuta în şedinţa Consiliului Local Deva din luna aprilie.
Tot atunci va fi stabilit şi plafonul de venit minim de la care familiile în cauză vor primi ajutor din partea Primăriei Deva. „În bugetul pe luna aprilie, când vom aproba bugetul pe anul 2021, vom aloca sumele de bani şi pentru pentru familiile care au venituri modeste. O să ne gândim, în perioada următoare, la ce plafon de venituri pe familie: 1.000 de lei, 1.200 sau 1.500 de lei”, a declarat primarul Oancea.
Administraţia locală intenţionează să cumpere centrale termice pentru aceste familii, astfel încât din toamna acestui an locuitorii municipiului Deva să nu se mai confrunte cu probleme în ceea ce priveşte asigurarea apei calde în apartamente.
Termocentrala Mintia s-a oprit, pe 5 martie, din cauză că nu mai avea cărbune pe stoc. Din acest motiv, circa 4.000 de apartamente, instituţii publice şi majoritatea şcolilor din Deva, care sunt branşate la termoficare, nu mai au apă caldă şi căldură. (A. Năstase)
CORVIN FOTOVOLTAIC SRL - societate în faliment, prin lichidator judiciar RELCO ACTIVE SPRL, vinde prin…
Vorbesc cârcotașii că un personaj din zonă, ajuns, cum se spune cu sacii în căruță,…
Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara Pentru că nici nu a început bine anul și a…
Catedrala Națională va fi sfințită duminică, 26 octombrie 2025, de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I al…
Lucian S., din municipiul Deva Pentru că i-a fost prelungit mandatul de arestare preventivă, bărbatul…
O hunedoreancă de 63 de ani, din Ghelari, nu s-a bucurat deloc de sărbătorile de…