Deşi e toamnă din punct de vedere calendaristic, vremea bună şi soarele arzător nu par să dea înapoi prea curând. Aşa că weekendurile vor mai putea fi petrecute pe şezlonguri, cu o băutură rece lângă tine şi uleiul de plajă pe corp.
Încă verde la distracţie
Pentru cei care mai vor să se bălăcească în bazinele de la Geoagiu-Băi sau să se bucure de cocktail-ul de başi din Clubul Tarabostes, veştile sunt mai mult decât bune. „Vom ţine deschis complexul, atât cât vremea ne va permite. Din spusele meteorologilor, ne mai oferă un răgaz. A fost o vară plină, am avut lume venită nu numai din judeţ, ci şi din alte zone ale ţării. Festivalul-concurs «lleana Rus» a atras mulţi turişti, ceea ce nu a putut decât să ne bucure. Per ansamblu, recordul l-am înregistrat acum trei ani, cu cca. 180.000 de clienţi la ştrand, dar nu ne putem plânge nici anul acesta. Până acum, am estimat că ne-au călcat pragul în jur de 120.000 de persoane, multe fiind din judeţele Timiş şi Cluj. În general, oamenii preferau Băile Herculane, dar în acest an, se pare că ne-au descoperit. Serile de weekend au însemnat distracţie în club, când pe lângă invitaţii speciali, a rulat şi o serie de party-uri tematice. Continuăm în acelaşi registru, aşa că îi aşteptăm cu drag pe toţi cei care mai vor să se bucure de ştrand şi/sau de club, acum, pe ultima sută de metri”, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, Doru Depcea (medalion), patronul complexului Băile Daco-Romane Geoagiu-Băi.
Pe urmele romanilor
Ştrandul de la Geoagiu-Băi este renumit pentru bazinele cu apă termală, iar calităţile curative ale acesteia sunt cunoscute din antichitate. Utilizarea băilor a devenit sistematică la începutul secolului XX, când au fost amenajate primele unităţi balneare: hotel, vile, bazine, băi la putină în spaţii acoperite, băi de nămol etc. De atunci şi până acum, istoria a mai scris o filă, ce-i drept, una modernă. Complexul Băile Daco-Romane a devenit una dintre principalele atracţii turistice ale staţiunii, ce au dus vestea locurilor minunate, mai departe. Drept urmare, staţiunii Geoagiu-Băi i-a fost decernat, la Bruxelles, premiul „Destinaţie de Excelenţă”, ceea ce înseamnă încă o teaptă urcată în drumul spre Europa şi nu numai.
CORVIN FOTOVOLTAIC SRL - societate în faliment, prin lichidator judiciar RELCO ACTIVE SPRL, vinde prin…
Vorbesc cârcotașii că un personaj din zonă, ajuns, cum se spune cu sacii în căruță,…
Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara Pentru că nici nu a început bine anul și a…
Catedrala Națională va fi sfințită duminică, 26 octombrie 2025, de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I al…
Lucian S., din municipiul Deva Pentru că i-a fost prelungit mandatul de arestare preventivă, bărbatul…
O hunedoreancă de 63 de ani, din Ghelari, nu s-a bucurat deloc de sărbătorile de…
View Comments
pacat ca la intrrare se plateste ptr 1-2 ore dupamasa un bilet intreag de 20 Roni cat ar costa bilet ptr toata ziua.Vi se pare normal o astfel de bisnista ordinara?se se i-a masuri va rog!ar trebui sa se plateasca jumate de bilet sau mai putin.Asa se plateste sin in Ungaria la bai nu ca la geoagiu-Bai.